.

.

XIAYIO LED Bežični Miš, Punjiva Tanka Tiha Miš 2.4 G PC Računalo Laptop Miša s USB-prijemnik za Laptop, PC, Laptop, Računalo, MacBook(crna)

XIAYIO LED Bežični Miš, Punjiva Tanka Tiha Miš 2.4 G PC Računalo Laptop Miša s USB-prijemnik za Laptop, PC, Laptop, Računalo, MacBook(crna)

HRK 28.98

Iznos
U trgovini.

✔ Ultra tanki i prenosiv dizajn - U usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu, naša bežični miš je puno lakši i tanji.Lako ga možete držati u torbi za laptop, koja je idealna za putovanja. (NAPOMENA : moguće je pohranjena u svom gnijezdu miša). ✔ Punjiva i uštedu energije - U miš ugrađena punjiva baterija za punjenje s antenskim kabelom.Nije potrebno mijenjati baterije. ✔ Jednostavnost korištenja - nije potrebno instalirati bilo koji upravljački program, jednostavno spojite USB prijemnik na laptop, a miš će početi raditi. Bežična tehnologija od 2,4 Ghz pruža moćno i pouzdanu vezu, učinkovito na udaljenosti do 10 metara.Napredna tehnologija optičkih praćenje s brzim klikom i отзывчивостью. ✔ Šarene svjetlo : nakon uspješnog povezivanja miša na računalo 7 različitih boja razlikuju slučajno tijekom korištenja nudi umirujuće rasvjeta, stvarajući hladnom i neobičnu atmosferu za rad i igru. ✔ Široka kompatibilnost - kompatibilnost s većinom sustava, uključujući Windows 7 / 8 / 10 / XP, Vista 7/8, Mac OS i Linux.Možete ga koristiti za PC, laptop, notebook, tablet računala te Mac Book.Idealan je za rad ili zabavu kod kuće i u uredu.Glatke linije, odličan osjećaj ruke, odličan smisao za dizajn.

O proizvodu

Slični prijedlozi