.

.

Everysticker4u Prihvatite ono što jest, otpustite ono što je bilo, i vjerovali u ono što će biti Citat, govori da je Vinil naljepnice za zid Prevode vjerskih riječi, Slova, potisnog raspoloženje (Size 1: 11,4širine x 8,6u visinu)

Everysticker4u Prihvatite ono što jest, otpustite ono što je bilo, i vjerovali u ono što će biti Citat, govori da je Vinil naljepnice

HRK 14.97

Iznos
U trgovini.

Lako se nanosi na sve ravne površine kao što su zidovi, pločice, vrata, prozori, drveni podovi, namještaj, prijenosna računala, hladnjake i sl. Ponovna upotreba ne preporučuje.Zadanu boju crna, pišite nam i za druge opcije boja, pogledajte slike na lijevoj strani kako biste dobili više detalja.Dolazi s utvrđenim uputama i аппликационной trakom.Size 1 : 11,4"širine x 8,6"u visinu, Size 2 : 22,8"širine x 17,3" u visinu.Slanje u roku od 48 sati, obično isporučuju u roku od 10 radnih dana. 1. Lako se nanosi na sve ravne površine kao što su zidovi, pločice, vrata, prozori, drveni podovi, namještaj, prijenosna računala, hladnjake i sl. 2. Zadanu boju crna, pišite nam i za druge opcije boja, pogledajte slike na lijevoj strani kako biste dobili više detalja.3. Dolazi s utvrđenim uputama i аппликационной trakom.4. Size 1 : 11,4"širine x 8,6"u visinu, Size 2 : 22,8"širine x 17,3"u visinu.

O proizvodu

Slični prijedlozi