.

.

Magnetsko bežični punjač kompatibilan sa otpornim pokrivačima iPhone 12/13 i MagSafe. Velika magnetska zavojnica za jake fiksacije. Brzi bežični punjenje 15 W. Adapter premium klase u paketu luka QC 3.0 i PD 3.0.

Magnetsko bežični punjač kompatibilan sa otpornim pokrivačima iPhone 12/13 i MagSafe. Velika magnetska zavojnica za jake fiksacije. Brzi

HRK 104.61

Iznos
U trgovini.

SAMO je KOMPATIBILAN SA IPHONE 12 SERIES - A kompatibilan je samo sa službenim/treće strane magnetski otpornim pokrivačima.BRZO PUNJENJE/MOĆNA VELIKA MAGNETSKA ZAVOJNICA - Velika magnetska zavojnica će čvrsto sisati vaš telefon.Osjetit ćete jaka magnetska privlacnost, koja se nosi sa svim tim неровностями na cesti. (Brzo punjenje 15 W) Magneti savršeno svrstava se svaki put za brži bežičnog punjenja.PREMIUM MATERIJALI, kako bi se osigurala trajnost i mekana torbica za zaštitu vašeg telefona i poklopca.MOĆNA VELIKA MAGNETSKA ZAVOJNICA - Velika magnetska zavojnica će čvrsto sisati vaš telefon.Osjetit ćete jaka magnetska privlacnost, koja se nosi sa svim tim неровностями na cesti.UPRAVLJANJE JEDNOM RUKOM - omogućuje stalno držati jednu ruku na upravljaču. 360°REGULIRANO I JEDNOSTAVAN za INSTALACIJU - Lako se podešava pod bilo koji kut gledanja. 3 jednostavna koraka postavke.ŠTO DOBIVATE - 1× Magnetsko bežični punjač iz otvora za nošenje,1×USB kabel C. Također je U PAKETU - PD 3.0 za Automobil kabel za Punjenje Pribor Dual USB Auto punjač Adapter QC 3.0 USB Port 36 W Auto punjač.Magnetsko bežični punjač kompatibilan sa i Phone 12 serija.Velika magnetska zavojnica za jake fiksacije. Brzi bežični punjenje 15 W.Adapter premium klase u paketu luka QC 3.0 i PD 3.0.Jednostavno upravljanje jednom rukom čini vašu vožnju siguran i udoban. 3 boja opcije za odabir.Kompatibilnost s otpornim pokrivačima Mag Safe i Phone 12/12 svjetla Pro/12 Pro Max/12 Mini i Mag Safe.

O proizvodu

Slični prijedlozi