.

.

Namještaj Kutni Stražari Rub Netoksični Kutna Zaštitnik Set Desktop Branitelja Kutna Branič s Jakim Dual Strani Trake 3 M Namještaj Branik (siva)

Namještaj Kutni Stražari Rub Netoksični Kutna Zaštitnik Set Desktop Branitelja Kutna Branič s Jakim Dual Strani Trake 3 M Namještaj Branik

HRK 38.97

Iznos
U trgovini.

FLEKSIBILAN I KORISTAN ZA SKUP RUBOVA : Idealan za drvene stolice, vrha postolja za tv, kut stola, police, ormar, rubovi su dječji kreveti i tako dalje Odličan je zaštitnik za djecu od oštećenja oštrih rubova ili uglova.Dijete može slobodno šetati, trčati i igrati kod kuće.JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I ODRŽAVANJE LJEPOTE NAMJEŠTAJA : Debeli dual strani zaštitnik ruba s jakom trakom 3 M.Glatka i mekana površina će dobru zaštitu za dijete, starije osobe ili kućnog ljubimca.SIGURAN MATERIJAL : 100% нетоксичен, ne sadrži BPA, ftalata, teških metala. (Ne brinite o tome što vaša djeca će pokušati ugristi, žvakati i suza ga).UKLONITI BEZ OŠTEĆENJA : Dovoljno lagano da se povuče, nije oštetio namještaj. (Stavite toplu krpu na uglu i pustite da se ljepilo размягчиться.Zatim lagano povucite rub brižne kutak i očistite površinu.CIJELI POKRIVENOST : Skup ugaone ograde pomaže djece i starije osobe izbjegle ozljede od oštrih zidove i stolove s 12 ugaone ograde i 8шт zaštitne rubova.Molimo vas da pažljivo slijedite upute za instalaciju za najbolje radne karakteristike proizvoda. 1. Očistite površinu alkohol (ako je to dozvoljeno) ili sapunici i pustite da se površina potpuno osuši. 2. Uklonite podlogu s ljepila i postavite jastuk. 3. Pritisnite i držite gumb najmanje 40 sekundi.Prije testiranja pričekajte najmanje 48 sati potpuno prianjanje.Brisanje : 1. Stavite u zagrijanu vlažnu krpu na ostatke ljepila i pričekajte oko 20 minuta, dok se ljepilo размягчится. 2. Pažljivo očistite rubove ostatak ljepila. 3. Polako скатайте ostatak ljepila i očistite površinu.

O proizvodu

Slični prijedlozi