.

.

Nosač Kamere za 360 Stupnjeva Okretni Zidni Nosač Kamere Bez Perforacije ABS Materijal Udarac Besplatno Skladište za Yi Home Camera for Indoor(bijela)

Nosač Kamere za 360 Stupnjeva Okretni Zidni Nosač Kamere Bez Perforacije ABS Materijal Udarac Besplatno Skladište za Yi Home Camera for

HRK 57.57

Iznos
U trgovini.

Zidni nosač kamere‑zidni nosač, posebno dizajniran za obitelji sigurnosne kamere Yi.To wall mount kamere proizvedena od ABS materijala koji je čvrst i ima dugi vijek trajanja.Zidni nosač kamera se montira na zid pomoću magnetskog usisavanje i bez perforacije.Skladište sjedne u temelju, ostavljajući komoru okretati za 360 stupnjeva.On se koristi kako bi se trajno pričvrstiti svoj fotoaparat na željeni vam mjesto, što ga čini lakšim za svoj život.Značajke : 1. Zidni nosač kamere‑zidni nosač, posebno dizajniran za obitelji sigurnosne kamere Yi.2. Skladište sjedne u temelju, ostavljajući komoru okretati za 360 stupnjeva.3. On se koristi kako bi se trajno pričvrstiti svoj fotoaparat na željeni vam mjesto, što ga čini lakšim za svoj život.4. Zidni nosač fotoaparat pričvršćen na zid pomoću magnetskog usisavanje i bez perforacije.5. To wall mount kamere proizvedena od ABS materijala koji je čvrst i ima dugi vijek trajanja.Kako koristiti : Instalacija i Use Specification : Tip elementa : Skladište Zidni držač Bracket Material : ABSApplicable Oprema : Za Yi Camera Package Popis : 1 x držač.

O proizvodu

Item Type:
Camera Wall Mount Bracket
Material:
ABS
Applicable Equipment:
For Yi Camera
Package List:
1 x Bracket :
Slični prijedlozi