.

.

Torbica GVIEWIN je Kompatibilan sa iPhone Pro 13 6,1 inča 2021, [Ugrađeni zaslon zaštitnik] [Zaštita cijelog tijela] Tanki sjajni mramorni Solidne šok-dokaz zaštitna torbica za telefon (bijela/zlatna)

Torbica GVIEWIN je Kompatibilan sa iPhone Pro 13 6,1 inča 2021, [Ugrađeni zaslon zaštitnik] [Zaštita cijelog tijela] Tanki sjajni mramorni

HRK 62.97

Iznos
U trgovini.

[Kompatibilnost] Ova zaštitna torbica za telefon Aurora+ kompatibilan SAMO sa i Phone Pro 13 6.1" (izdanje 2021). [Ugrađena zaštitna folija za ekran] GVIEWIN Aurora+ Case sa integriranim touch-zaštitnim slojem od ogrebotina štiti vaš ekran od ogrebotina. (Napomena : Molimo vas da uklonite sve druge zaštitne folije za ekran, prije primjene ovog poklopac). [Sveobuhvatna zaštita] Ova dvostruka torbica, izrađen od visokokvalitetnog tvrdog polikarbonata i mekog, fleksibilnog TPU, pruža zaštitu za cijelo tijelo od 360°, koji se također lako postaviti ili ukloniti. [Šik i otporan na ogrebotine] Elegantan i moderan mramorni uzorak izrađen pomoću tehnologije anti-fade, emitira vaš telefon je u gužvi. 0,06" podignuta usna i 0,12" podignuta okvir štite fotoaparat i zaslon telefona od padova, pukotine i ogrebotine na površini. [Jednostavan pristup i široka kompatibilnost] Precizno izrezani pružaju jednostavan pristup svim priključcima, gumbima, dinamiku i komori.Tanko kućište i podržava bežično punjenje, auto nosači i držači prstenova za mobilne telefone.

O proizvodu

Slični prijedlozi