.

.

Jazar Prijenosni Zvučnik, Bežični Zvučnik Vodootporan Podrška za memorijske Kartice Led Svjetlo za Kampiranje za Zurke na bazenu(zelena)

Jazar Prijenosni Zvučnik, Bežični Zvučnik Vodootporan Podrška za memorijske Kartice Led Svjetlo za Kampiranje za Zurke na bazenu(zelena)

HRK 60.75

Iznos
U trgovini.

Zaštita od prskanja vode i prašine : Čvrst i izdržljiv ljuska odgovara za svoj sportski život na otvorenom, s priloženim za nošenje, koji je pogodan za aktivan odmor, kao što su biciklizam, planinarenje i kampiranje.Podrška Memoery Kartica : Podrška do 32 GB memoery karticu (nije u kompletu), a ne uređaji mogu biti spojeni na dinamiku preko AUX ulaz ili memoery card (podrška za WMA/WAV/MP3 glazbeni oblik). domet prijenosa signala 10 m : Omogućava vam da stavite telefon u džep i slobodno lutati.Opremljen litij baterija velikog kapaciteta, vijek trajanja baterije je do 6-7 sati i donosi dugo glazbeni užitak.Prijenosni zvučnici : Snažan bas i jasan 2-kanalni stereo zvučnika. Funkcija 5.0 + EDR specifikacija za bluetooth, reprodukcija bežičnog uređaja; funkcija mikrofona za rad bez uporabe ruku; led svjetla za hitne noću.Dodatne opcije : Ugrađeni mikrofon za glasovne pozive.Lako se podešava za nekoliko sekundi uz pomoć i OS uređaja, uređaja i uređaja.Intuitivno pokazatelji će vam pomoći da lako spojiti.Značajke : 1. Prijenosni zvučnici : Snažan bas i jasan 2-kanalni stereo zvučnika. Funkcija 5.0 + EDR specifikacija za bluetooth, reprodukcija bežičnog uređaja; funkcija mikrofona za rad bez uporabe ruku; led svjetla za hitne noću.2. Dokaz i zaštita od prašine : Čvrst i izdržljiv ljuska odgovara za svoj sportski život na otvorenom, s priloženim za nošenje, koji je pogodan za aktivan odmor, kao što su biciklizam, planinarenje i kampiranje.3. Podrška Memoery Kartica : Podrška do 32 GB memoery karticu (nije u kompletu), a ne uređaji mogu biti spojeni na dinamiku preko AUX ulaz ili memoery card (podrška za WMA/WAV/MP3 glazbeni oblik).4. Dodatne opcije : Ugrađeni mikrofon za glasovne pozive.Lako se podešava za nekoliko sekundi uz pomoć i OS uređaja, uređaja i uređaja.5. Domet prijenosa signala 10 m : omogućava vam da stavite telefon u džep i slobodno lutati.Opremljen litij baterija velikog kapaciteta, vijek trajanja baterije je do 6-7 sati i donosi dugo glazbeni užitak.Kako koristiti : Bluetooth-veza završi na использованиюспецификация : Tip elementa : ДинамикМатериал : ABS + siliconфункция : mjenjač Područje primjene : većina pametnih uređaja s Bluetooth Bluetooth Verzija : V4.2+EDRMemory Card Format za reprodukciju : MP3, WMA, WAV, FLAC (bez kartice)prijenosa : ≤10 m / 32,8 ft(Prepreka slobodno udaljenost) Govoreći udaljenost : ≤1m Working Frekvencija : 2.402-2.480 GHz Receiving Osjetljivost : -85d BSignal na stopi od buke : ≥80d BDistortion : ≤3%Snaga izlaza : 3 W + 3 WSpeaker Specifikacije : 40mm 4Ω/3 WFrequency Niz odgovora : 100 Hz-20 KHz Built Unutar Baterija : Battery Built litija unutar Kapacitet baterije : 2000m Ah Package Popis : 1 x Динамик1 x Кабель1 x kabel za Punjenje кабель1 x x x x x Vodič 1 x Carabiner.

O proizvodu

Item Type:
Speaker
Material:
ABS + Silicone
Function:
Transmission
Scope of Application:
Most Smart Devices with Bluetooth
Bluetooth Version:
V4.2+EDR
Memory Card Playback Format:
MP3, WMA, WAV, FLAC (Without Memory Card)
Transmission Distance:
≤10m / 32.8ft(Obstacle Free Distance)
Talking Distance:
≤1m
Working Frequency:
2.402-2.480GHz
Receiving Sensitivity:
-85dB
Signal to Noise Ratio:
≥80dB
Distortion:
≤3%
Output Power:
3W + 3W
Speaker Specifications:
40mm 4Ω/3W
Frequency Response Range:
100Hz-20KHz
Built In Battery:
Lithium Battery
Built In Battery Capacity:
2000mAh
Package List:
1 x Speaker :
1 x Cable :
1 x Charging Cable :
1 x Manual :
1 x Carabiner :
Slični prijedlozi