.

.

Prijenosni pregibno klizni i Ogledala za šminkanje, Velike Veličine, Made in Japan, Prijenosni Ogledalo, Japanski uzorak, Kompaktan Ogledalo, Stolno Ogledalo, Toaletni Stol, soba Dekor, Pokloni za uljepšavanje (crvena)

Prijenosni pregibno klizni i Ogledala za šminkanje, Velike Veličine, Made in Japan, Prijenosni Ogledalo, Japanski uzorak, Kompaktan Ogledalo,

HRK 67.38

Iznos
U trgovini.

Proizvodna zona : Made in Japan (original NOREN) / Veličina : 6,69 × 5,9 inča.Materijal : (klasicni cvjetni uzorak) pamuk, laminirane / * Dojam ove proizvode može se razlikovati u zavisnosti od položaja tkiva.Molimo, imajte na umu da ne možemo prihvatiti razmjenu u skladu s vašim željama. [Jedan i isti dizajn je jedinstven] Ogledalo-postolje velikog kapaciteta, izrađene originalni retro cvjetnim uzorkom НОРЕН.Boja slike se mijenja u zavisnosti od položaja tkiva, tako da jedan isti predmet je jedinstven.Elegantan i prekrasan uzorak čini savršen poklon za žene.Jer to je motiv japanski uzorak, to je najpopularnije serije kao poklon za strance. [Zgodan za nositi sa sobom] Jer to je kompaktan u presavijeni, on ne громоздок skladištenja i i udoban za nošenje.Budući da je površina prekrivena vinil, ona je otporna na prljavštinu i vodu i može se koristiti za dugo vremena.Također možete staviti u unutarnji džep промокательную papir ili čačkalice. [Kao poklon za važan žene] Kompaktan ogledalo koje možete otvoriti ili popraviti, kada izađeš na ulicu, rade ili smještaja,-obvezni predmet za žene.To je savršen poklon za nju najbolju prijateljicu, djevojku ili obitelji. [To je još više u modi, ako ste to organizirati] Ovo je tipičan dizajn brand NOREN, a tu su i drugi proizvodi, osim ovog.Učinite ga još više moderan, выровняв ga. [Jedan i isti dizajn je jedinstven] Ogledalo-postolje velikog kapaciteta, izrađene originalni retro cvjetnim uzorkom НОРЕН.Boja slike se mijenja u zavisnosti od položaja tkiva, tako da jedan isti predmet je jedinstven.Elegantan i prekrasan uzorak čini savršen poklon za žene.Jer to je motiv japanski uzorak, to je najpopularnije serije kao poklon za strance. [Zgodan za nositi sa sobom] Jer to je kompaktan u presavijeni, on ne громоздок skladištenja i i udoban za nošenje.Budući da je površina prekrivena vinil, ona je otporna na prljavštinu i vodu i može se koristiti za dugo vremena.Također možete staviti u unutarnji džep промокательную papir ili čačkalice. [Kao poklon za važan žene] Kompaktan ogledalo koje možete otvoriti ili popraviti, kada izađeš na ulicu, rade ili smještaja,-obvezni predmet za žene.To je savršen poklon za nju najbolju prijateljicu, djevojku ili obitelji. [To je još više u modi, ako ste to organizirati] Ovo je tipičan dizajn brand NOREN, a tu su i drugi proizvodi, osim ovog.Učinite ga još više moderan, выровняв ga.

O proizvodu

Slični prijedlozi