.

.

10 kom. Namještaja sidra(dječje zaštite), Metalne Trake za dječji namještaj s anti-Vrhom, Zaštita kućne ljubimce/Dijete/Djecu, Dječji Sigurnosni Zid Opeku, za Ormar, Ormar, Kutije, Ladice, bookshelf(napon 400 funti)

10 kom. Namještaja sidra(dječje zaštite), Metalne Trake za dječji namještaj s anti-Vrhom, Zaštita kućne ljubimce/Dijete/Djecu, Dječji

HRK 27.57

Iznos
U trgovini.

✅【NAMJEŠTAJ ZIDNI nosač SIDRA ZA DJEČJU SIGURNOST】Dječji anti-stopice namještaj zidni nosač sidra pojasevi fiksne namještaj na zid, da bi protiv prevrtanja namještaja.Uspostavite i održavajte sigurno okruženje za svoju djecu i kućne ljubimce!. ✅【KVALITETNE ZIDNE POJASEVI】 Set namještaja anti-tip je izrađena od čelika visoke čvrstoće i nehrđajućeg čelika, s maksimalnim opterećenjem od više od 400 funti.Površina presvučena premazom i kaljeno procesom sprječava koroziju i je čvršće. ✅【JEDNOSTAVNA UGRADNJA NAMJEŠTAJA POJASEVI】Sa svom potrebnom opremom, slijedite upute za instalaciju tih namještaja trake, možete osigurati svoju namještaj na zid bez ikakvih komplikacija.Mi bismo savjetovali koristiti 2 remena na svaki komad namještaja za najbolje rezultate!. ✅【СЕЙСМОСТОЙКИЕ NAMJEŠTAJ POJASEVI 】Visoke namještaj kao što su regali, lako padaju, kada će zemlja se kotrlja i trese.Možete spriječiti pad namještaja na nekoga tko vam se небезразличен, koristeći ove namještaj zidni nosač sidra.Metalna sidra rade, čak i u obiteljima bez djece - neki podaci ukazuju na to da je odrasla osoba i ozlijeđeno od prevrtanja namještaja. ✅【Ćete DOBITI】10 kom. namještaja sidra(uključujući potrebne detalje), mi ćemo pružiti najbolju kvalitetu usluge za kvalitetu Seiko!Ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom, mi ćemo odgovoriti na vaše poruke u roku od 12 sata!.

O proizvodu

Slični prijedlozi